El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va començar dissabte la lliga a casa contra el Bellvitge-Joan XXIII amb una derrota per 54 a 61. El partit va ser força igualat i no es va decidir fins al darrer quart.
Els primers minuts van ser de color local amb un marcador de 8 a 1, però les visitants van acabar el quart amb un parcial favorable de 0 a 9. Durant el segon quart es va mantenir la igualtat. Al descans, el Santa Perpètua guanyava 21 a 18.

Al tercer quart, els dos equips van gaudir d'avantatges de quatre punts com a màxim. Així, el darrer quart va començar amb un marcador de 38 a 42.
El Santa Perpètua es va arribar a posar per davant amb un resultat de 48 a 47, però, després, va anar sempre a remolc. Els darrers minuts van ser de color visitant. Es va passar d'un ajustat 54 a 55 al 54 a 61 final. El proper cap de setmana, el conjunt perpetuenc anirà a la pista del Maristes Ademar.

Foto. El sènior femení del CB Santa Perpètua va iniciar dissabte la nova temporada / L'Informatiu

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]