El Generali Palau, de les germanes Laura i Gisela Vicente, va guanyar diumenge la seva segona Copa d’Europa consecutiva. El conjunt de la veïna localitat es va imposar a l’equip amfitrió, el Telecable Gijón, per 1 a 2. El Generali Palau va inaugurar el marcador i va marxar al descans amb avantatge. Només començar la segona part, va arribar el 0 a 2. El Telecable Gijón va reduir les diferències d’immediat i va posar molta emoció al partit, però, finalment, el títol va ser per al Generali Palau.

El conjunt de Palau ja va guanyar la final de la Copa d’Europa de la temporada passada. Aquest és el segon títol continental que aconsegueix en la seva història.En la semifinal, disputada dissabte, el Generali Palau va guanyar el Benfica per 3 a 2.

Aquesta setmana, el conjunt de Palau jugarà la Copa de la Reina.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]