El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 60 a 61 contra el Círcol B de Badalona. El partit va ser molt igualat. Durant el primer quart van dominar les visitants amb un marcador de 13 a 18. Al segon quart, el Círcol B va arribar a tenir un avantatge de 12 punts (16-28). Les perpetuenques van fer un parcial de 7 a 0 abans del descans.

Al començament del tercer quart, el Santa Perpètua es va posar per davant amb un marcador de 29 a 28. La igualtat va continuar durant els següents minuts. Al final del tercer quart, guanyaven les visitants per 42 a 43.

Durant el darrer quart, el Santa Perpètua va disposar de cinc punts d'avantatge (57-52), però va encaixar un parcial de 0 a 7. En la darrera acció del partit, amb el resultat de 59 a 61, les locals van disposar de dos llançaments lliures, però només en van anotar un.El Santa Perpètua encaixava així la desena derrota. El proper cap de setmana jugarà a la pista del Sant Fost.

D'altra banda, el Llar 56-CB Santa Perpètua no va poder jugar dissabte el seu partit contra el Sant Fost per la covid. Els perpetuencs es desplaçaran el proper cap de setmana a la pista del Lliçà de Vall. Els de la nostra localitat han guanyat cinc partits i n'han perdut sis.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]