El sènior de l’Sport Sala va empatar diumenge a set gols a la pista de l’Alella B i ha perdut el liderat. El partit va començar molt malament per als interessos dels perpetuencs, que, al minut 10, perdien 2 a 0 contra un conjunt situat a la zona baixa de la classificació. L’Sport Sala va reaccionar i va empatar abans del descans amb gols d’Aleix i Albert.

Durant els primers minuts de la segona part, l’Sport Sala va agafar un avantatge de quatre gols. Van anotar Alegría, Iván, Albert i Marc Jiménez. L’Alella B va ser capaç d’igualar el partit amb quatre gols seguits. En el darrer minut, l'Alella B es va posar per davant i Alegría va fer l'empat a set a falta de pocs segons per al final.

Es trencava així una ratxa de set victòries seguides. L’Sport Sala és ara tercer amb 22 punts, a dos del líder, l’Aiguafreda. El proper partit el jugarà el 15 de gener a casa contra el Racing Pineda, segon classificat també amb 22 punts.
Un dels entrenadors perpetuencs, Sebas Escámez, ha indicat que es podia haver donat qualsevol resultat contra l'Alella B.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]