El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre la jornada passada per 1 a 0 al camp del líder, el Caldes de Montbui. Els locals van marcar el gol al minut 11.Aquesta ha estat la sisena derrota del conjunt perpetuenc, que, en les primeres nou jornades, suma només cinc punts. El Santa Perpètua és antepenúltim al grup 6 de la Segona Catalana.El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. El següent rival del Santa Perpètua serà el Cirera, que és vuitè amb 15 punts.

Tercera Catalana

Per la seva part, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 2 a 3 contra el Sant Quirze del Vallès B. Els perpetuencs van inaugurar el marcador al minut 9 amb un gol de penal de Marc Ferrandiz. Els visitants van empatar cinc minuts més tard. Només començar la segona part, Raúl va fer el 2 a 1.Al minut 56, va ser expulsat per doble groga Roger Montilla. El Sant Quirze del Vallès B va aprofitar la superioritat numèrica per donar-li la volta al marcador amb gols als minuts 59 i 65. El proper rival del Santa Perpètua B serà l’Huracán.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]