El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre dissabte contra el líder, el Farners, per 6 a 7. El conjunt entrenat per Lluís Coll va plantar cara fins al final als visitants, que en el partit de la primera volta havien golejat al Santa Perpètua.

Al minut 1, Joel va inaugurar el marcador. Poc després, el Farners va empatar. Al minut 6, Joan Urgell va veure una targeta blava. Els visitants van fallar la falta directa, però van aprofitar la superioritat numèrica momentània per anotar l'1 a 2 al minut 7.El Santa Perpètua va reaccionar i li va donar la volta al marcador amb dos gols d'Iker als minuts 13 i 14. Després de diverses ocasions i de bones actuacions dels dos porters, el Farners va empatar a tres al minut 21. Abans del descans, al minut 23, Vera va recuperar una pilota i va aconseguir el 4 a 3.

Al primer minut de la segona part, va arribar l'empat a quatre. Al minut 3, va veure la targeta blava un jugador visitant, però el Santa Perpètua no va aprofitar la superioritat per marcar.Al minut 6, el Farners va agafar per sorpresa els perpetuencs i va fer el 4 a 5 amb el llançament d'una falta. Tot seguit, Joel va fer el 5 a 5.Al minut 9, de falta directa, el Farners es va tornar a posar per davant. Els visitants van disposar d'una altra falta directa al minut 12, que va aturar Dani. Un minut més tard, Eric va empatar de falta directa.El Santa Perpètua no va tenir sort i, al minut 18, després d'un rebot, va encaixar el 6 a 7. Els de la nostra localitat van lluitar fins al final. A falta de cinc segons per a la finalització dels temps reglamentari, Eric va xutar una falta directa, però no va marcar i els tres punts van volar de Santa Perpètua.

El conjunt local no va poder comptar amb Arnau Dilme que ha disputat l'Europeu amb Andorra, selecció que va quedar classificada en cinquena posició.L'entrenador del Santa Perpètua, Lluís Coll, remarcava després del partit contra el líder que havien fet mèrits per puntuar.

El Club Hoquei Santa Perpètua va perdre dissabte per 6 a 7 contra el líder, el Farners, i va veure com es trencava la seva ratxa de tres jornades seguides sense perdre. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, els perpetuencs jugaran a la pista del Sant Feliu.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]