El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Santvicentí per 4 a 2. El partit va ser molt igualat. Els dos equips van disposar de moltes ocasions, però els de Santa Perpètua van estar més encertats i van sumar la segona victòria seguida.

Els primers minuts van ser de domini local. L'1 a 0 va arribar al minut 5 i el va marcar Iván. Després, Aleix va tenir dues oportunitats. Els visitants també van posar a provar Marc Casado, que va fer un molt bon partit.
Al minut 14, el Santvicentí va xutar contra el travesser. En el darrer minut de la primera part, Marc va fer dues grans intervencions.

Els visitants van empatar als 35 segons de la segona part. L'Sport Sala va reaccionar, però va desaprofitar moltes ocasions. El porter del Santvicentí, en una gran jugada d'atac, va enviar un xut al travesser.
Al minut 7, Aleix va fer el 2 a 1 en culminar un ràpid contracop. El Santvicentí no es va rendir i va empatar al minut 11.

Els dos equips van buscar el gol. Al minut 16, Aleix va veure com el porter li aturava un doble penal. Poc després, Marc Alegría va fer el 3 a 2. El Santvicentí va tenir l'ocasió d'empatar al minut 18, però va enviar al travesser un doble penal. A falta de sis segons per al final, Alegría va sentenciar.

Un dels tècnics locals, Sebas Escámez, destacava que el partit havia estat molt igualat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]