El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va patir diumenge la segona derrota de la temporada. Les perpetuenques van perdre contra el líder, el Torelló, per 1 a 5.

El Santa Perpètua es va avançar en el marcador al minut 16, gràcies a un gol en pròpia porta. Les visitants van empatar al minut 24.

A la segona part, el Torelló va sentenciar el partit amb gols en els minuts 56, 61, 66 i 70. L’últim de penal. El Santa Perpètua va veure com li expulsaven dues jugadores per doble amonestació.

El conjunt de la nostra població és vuitè amb cinc punts i la propera jornada jugarà al camp del Sant Quirze del Vallès, que és setè amb sis punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]