El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va sumar diumenge la segona victòria de la temporada. Els perpetuencs van guanyar a la pista del Llinars B per 48 a 60. Al final del primer quart, el Llar 56 guanyava per 9 a 18, mentre que, al descans, el marcador era de 22 a 32.

Al tercer quart, els perpetuencs es van distanciar definitivament amb un parcial de 9 a 17. El darrer quart va ser dominat pel Llinars B, però la victòria va ser per al Llar 56, que és setè a la classificació amb dos triomfs i dues derrotes.
Dissabte, el conjunt de Santa Perpètua jugarà a casa contra l’Amunt Bàsquet, que només ha guanyat un dels quatre partits que ha disputat. El tècnic local, Gio Lamota, ha indicat que van fer un bon partit a Llinars.

D’altra banda, el sènior masculí B va perdre diumenge a la pista de la Salle Bonanova B per 93 a 57. Els perpetuencs rebran dissabte la visita del Bàsquet Pia Sabadell C. Per la seva part, el sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 44 a 38 a la pista del Martorelles. Les perpetuenques han perdut els tres partits que han disputat. La propera jornada, rebran la visita del Bellvitge-Joan XXIII.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]