hola

El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua, que entrena aquesta temporada Lluís Coll, debutarà finalment a la lliga el 2 d'octubre a casa contra el Sant Feliu. Els de la nostra localitat havien de començar la competició el proper cap de setmana a la pista del Farners, però el partit ha estat ajornat i es jugarà el 12 d'octubre.

Els perpetuencs militen al grup 1A de la Primera Catalana. Els altres equips del grup són el Voltregà, l’Arenys de Munt, el Bigues i Riells, el Caldes i el Mataró. La lliga es disputarà a doble volta i acabarà el 6 de febrer.
El Santa Perpètua ha fitxat tres jugadors: Dani Rivero, procedent del Sentmenat; Jandro Vera, del GEiEG, i Arnau Dilme, de l’Andorra. Són baixa els germans Òscar i Ramon Subirats i Adrián Galán, que ha fitxat pel Barça.

Diumenge, el conjunt perpetuenc va perdre per 3 a 7 contra un combinat de jugadors del Barça B i C, entre els quals hi havia Adrián Galán. El Club Hoquei Santa Perpètua va aprofitar la jornada per fer la presentació dels seus equips.

Per la seva part, el sènior B del Club Hoquei Santa Perpètua ha quedat enquadrat al grup 1A de la Segona Catalana amb el Cerdanyola, el Castellar, el Ripollet, el Mollet, el Palau i el Congrés. El conjunt de Santa Perpètua disputarà el primer partit dissabte a casa contra el Mollet.


Foto: S'ha ajornat el partit contra el Farners / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]