El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 5 a 4 al camp del Montmeló. Els perpetuencs van començar molt bé el partit. Al minut 4, Daniel Rodríguez va inaugurar el marcador. El mateix Daniel Rodríguez va fer el 0 a 2 al minut 20. El Montmeló va reaccionar i va empatar abans del descans.

Els del Vallès Oriental es van avançar al minut 51 en transformar un penal. Nou minuts després, el Montmeló va fer el 4 a 2. El Santa Perpètua B no es va rendir. Robert va marcar el 4 a 3 al minut 68. Després va ser expulsat un jugador del Montmeló i Robert va empatar al minut 87.

El Montmeló encara va tenir temps de marcar un altre gol i emportar-se el triomf. En el tram final del partit va ser expulsat Sergi en veure la segona targeta groga.

El proper cap de setmana, en la penúltima jornada de lliga, el Santa Perpètua B rebrà la visita del segon classificat, el Sant Celoni. Els perpetuencs es mantenen a la zona baixa de la classificació.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]