El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge per 0 a 3 al camp de l’Escola de Futbol de Mataró i va sumar la setena victòria seguida. Les perpetuenques van fer un gran partit contra el tercer classificat.
El Santa Perpètua va començar l’enfrontament dominant i, al minut 5, Calonge va marcar el 0 a 1.

Les de Mataró van disposar d’un penal al minut 30, però la pilota va anar al pal. El Santa Perpètua va tenir el domini del partit i va tenir dues ocasions clares per ampliar el seu avantatge, però, al descans, el resultat era només de 0 a 1.

Les locals van iniciar la segona part amb una forta pressió, però va ser el Santa Perpètua el que va tornar a marcar. El gol el va fer Rodri al minut 49. Calonge va tancar el marcador al minut 66.

Després d’aquest triomf, el Santa Perpètua se situa en tercera posició amb 21 punts, a un dels dos primers classificats, el Pontenc i el Torelló. Dissabte, rebrà la visita del Vilassar de Mar, que és vuitè.

L’entrenador perpetuenc, Kennet Sánchez, ha destacat el gran partit del seu equip a Mataró.

En futbol masculí, el Santa Perpètua de Tercera Catalana va perdre el cap de setmana per 5 a 2 contra l’Atlètic del Vallès. Abans del descans, Daniel Rodríguez va fer el 0 a 1 i, al començament de la segona part, el mateix Daniel Rodríguez va marcar el 0 a 2. El partit se li posava molt bé als perpetuencs, però l’Atlètic del Vallès va reaccionar i va fer cinc gols que li van donar la victòria.

El Santa Perpètua B és dotzè amb 11 punts. Diumenge, rebrà la visita del Vilanova, que és cinquè amb 18 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]