El sènior masculí A Llar 56 - Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte a la pista de l’Amunt Bàsquet per 74 a 54 i va encaixar la primera derrota de la temporada. El primer quart va acabar amb avantatge local d’un punt (18-17).

Durant el segon quart, el Llar 56 va arribar a perdre de 12 punts (33-21), però, al descans, el resultat era de 38 a 32. El partit va quedar resolt en el tercer quart. L’Amunt Bàsquet va acabar el tercer parcial amb un marcador de 57 a 39. El darrer quart va ser més igualat, però els perpetuencs no van poder remuntar.

Per la seva part, el sènior B del Club Bàsquet Santa Perpètua va aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada. Els perpetuencs van guanyar el Mas de Sant Lleí per 76 a 56.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]