El primer equip del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua s'ha situat líder després de guanyar el cap de setmana a la pista del Cassanenc per 2 a 4.

Els perpetuencs van marcar primer i, després, el Cassanenc va empatar. Abans del descans, el Dalmec va fer l'1 a 2.

A la segona part, va arribar l'1 a 3. Els locals van tornar a retallar les diferències i els perpetuencs van sentenciar amb un quart gol al tram final. Joel i Eric van marcar dos gols cadascun.

Els d'Enric Batlle han guanyat els tres partits que han disputat i sumen nou punts, empatats amb el Ripoll, el Vic i l'Arenys de Munt. El seu proper rival serà el Vic.

Sènior B

Per la seva part, el sènior B del Dalmec va derrotar dissabte el Piera per 10 a 4. Els de la nostra localitat són cinquens amb sis punts. Ara, jugaran contra el Sant Ramon, que és sisè també amb sis punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]