hola

El programa d’activitats de Moguda Escènica també s’ha vist afectat per la pandèmia de la Covid-19 i l’Ajuntament de Santa Perpètua ha decidit suspendre aquestes activitats que tenien lloc entre els mesos de juny i juliol, majoritàriament a l’amfiteatre del parc Central com a oferta cultural als mesos d’estiu.

La Covid-19 fa impossible organitzar un programa cultural com el que inclou Moguda Escènica amb la situació actual de desescalada i d’incertesa al voltant de l’arribada de les diferents fases. Moguda Escènica incloïa Cinema a la Fresca, la Central Musical i Arts al carrer. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha anunciat que el festival Moguda escènica no es podrà fer en l'època prevista de juny i juliol quan cada setmana hi havia oferta d'arts escèniques.

Tot i això, el regidor de Cultura ha informat que la majoria d’activitats previstes en aquest programa s’han traslladat a la Festa Major d’Estiu, que sí es farà.

La Festa Major d'Estiu inclourà la majoria del programa del festival Moguda escènica que no es podrà fer com estava previst a partir de finals de juny.

Foto: Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Escola de Música durant Moguda Escènica / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus