hola

L’Hospital de Mollet ha informat que aquesta darrera setmana hi ha hagut dos nous ingressos degut al Covid19 amb simptomatologia respiratòria després de quatre setmanes sense ingressos i afegit que també s’ha detectat «algunes persones amb simptomatologia i/o sospita de Covid19, fet que obliga a extremar les mesures de precaució preses».

La Fundació Sanitària Mollet, en la seva darrera reunió del Consell de Participació Ciutadana, ha recordat la importància d’actuar amb responsabilitat ciutadana, «molta prudència i anar recuperant la normalitat de forma progressiva però mantenint les mesures de prevenció, les distàncies de seguretat i el rentat de mans».

El Consell de Participació Ciutadana es va reunir dimarts per videoconferència amb 22 membres presents per tal d’explicar l’evolució de la situació relacionada amb el Covid19 al llarg dels últims tres mesos i exposar quines són les acciones previstes de cara a la normalització de l’activitat.

El Consell de Participació Ciutadana de l’FSM va agrair públicament a tots els professionals de la fundació la seva feina que "al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front al Covid19 amb professionalitat, escalf i molt compromís". Així mateix, va enviar "el seu més profund agraïment a la responsabilitat mostrada per tota la població durant el període de confinament, gràcies a la qual ha estat possible la contenció del virus i la davallada dels contagis arreu del territori".


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus