hola

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquesta setmana per videoconferència per tal d’exposar l’evolució de la situació relacionada amb la Covid-19 al llarg dels últims tres mesos i posar sobre la taula les necessitats futures. Al llarg de la reunió, en la que ha participat l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, han coincidit en diferents punts.

Tots els alcaldes del Baix Vallès han expressat «el seu més sentit agraïment als professionals sanitaris de l’FSM de l’hospital, del sociosanitari i de les residències així com a tots els professionals d’atenció primària que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front a la Covid-19 amb professionalitat, escalf i molt compromís», segons han informat en un comunicat.

També volen enviar «el seu més profund agraïment per la responsabilitat mostrada per tota la població durant el període de confinament, gràcies a la qual ha estat possible la contenció del virus i la davallada dels contagis arreu del territori». Especialment, els alcaldes han fet èmfasi en totes aquelles persones particulars, associacions, entitats i empreses que han estat col·laborant de moltes maneres diferents per tal d’aportar el seu gra de sorra en el benestar dels professionals sanitaris i de tota la població.

A més, transmeten a la població un missatge clar d’alerta. «Estem iniciant el des confinament però encara s’ha d’actuar amb molta prudència i respectar amb rigor la normativa vigent per tal d’assegurar que no hi hagi un rebrot de la malaltia. És responsabilitat de tots ajudar a garantir la salut dels nostres conciutadans i especialment de les persones més vulnerables».

També posen de manifest l’augment de les necessitats sanitàries de la població de referència del Baix Vallès i l’augment progressiu de la complexitat dels serveis que té el territori que demanen el seu adequat finançament, juntament amb la necessària reflexió sobre el model de dependència pel futur que garanteixi el suficient nivell de benestar de les persones més vulnerables. 

La Fundació Sanitària Mollet dona servei actualment a 165.000 habitants dels 11 municipis del Vallès Oriental i del Vallès Occidental.

Foto: Personal sanitari de l'Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus