hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha agraït la col·laboració a totes les persones que han participat com a voluntàries durant aquestes setmanes de pandèmia i ha anunciat la celebració d’un acte públic de reconeixement a la tasca de voluntariat durant la crisi sanitària quan la situació ho permeti. L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el president de l’Àrea de Ciutadania i Atenció a les Persones, Pere Garcia, han enviat una carta d’agraïment a totes les persones voluntàries de la Xarxa de Suport Mutu, de les quals es té contacte, un agraïment que fan extensiu al grup Mascaretes Solidàries, que ha cosit més de 20.000 unitats en el moment en què no es trobaven aquests elements de protecció personal i les entitats, empreses i particulars que han col·laborat desinteressadament durant l’emergència sanitària.

«Gràcies a la teva col·laboració i compromís amb la comunitat perpetuenca, hem pogut cuidar i atendre a la ciutadania, amb més recursos», expressen els edils a la missiva i afegeixen «no tinguis cap dubte que la teva participació desinteressada ha contribuït a salvar vides; per això, mereixes tot el nostre respecte i agraïment». «Santa Perpètua sempre ha estat una ciutat solidària, però és en els moments de crisi quan es manifesta amb major força», manifesten Isabel Garcia i Pere Garcia que avancen la celebració d’un acte públic de reconeixement quan sigui possible. «T’ho mereixes i ha de servir com a exemple a la resta de la comunitat per fer créixer els valors del civisme i de la solidaritat entre la ciutadania. Aquests valors són essencials i han d’impregnar la “nova normalitat” en el camí per aconseguir una societat millor per a tothom», detallen a la missiva.

El Punt de Voluntariat va obrir una Xarxa de Suport Mutu després de la declaració de l’Estat d’Alarma a causa de la gran quantitat de persones que volien ajudar i que necessitaven ajuda per fer front al confinament. La Xarxa està formada per una cinquantena de persones que han realitzat més de 200 serveis.


Foto: Voluntariat de la Xarxa de Suport Mutu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus