hola

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua està a l'espera de conèixer la decisió definitiva de la Federació Catalana de Futbol sobre el tancament de la present temporada. La Federació va donar per finalitzats els diferents campionats en una resolució que va prendre a l'abril i va obrir un període de consultes amb els clubs per decidir si hi haurà ascensos i descensos. Des de la UCF, aposten perquè la temporada sigui nul·la. La junta directiva de la Federació Catalana prendrà dimecres una decisió definitiva sobre la conclusió de la temporada.

En el moment de la suspensió de la lliga, el primer equip de la UCF Santa Perpètua ocupava la catorzena posició al grup 2 de la Segona Catalana amb 27 punts. Per sota del conjunt perpetuenc hi havia quatre equips, el Sarrià, el Molinos, el Montcada i el Canyelles. Els de la nostra localitat havien guanyat sis partits, n'havien empatat nou i n'havien perdut vuit; havien marcat 34 gols i n'havien encaixat 37.

Per la seva part, el segon amateur, que aquesta temporada ha militat al grup 5 de la Tercera Catalana, era antepenúltim amb 17 punts i només superava a la classificació l'Ametlla del Vallès i el Seva. Els de Juan Pedro Verjaga havien guanyat cinc partits, n'havien empatat dos i n'havien perdut setze; havien marcat 38 gols i n'havien encaixat 51.

Finalment, el primer equip femení era el penúltim classificat al grup 2 de la Primera Divisió amb 16 punts, dos més que el cuer, el Tona. Les de Galo havien guanyat quatre partits, n'havien empatat altres quatre i n'havien perdut tretze; amb 21 gols a favor i 50 en contra.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus