hola

Aquest dissabte 23 de maig el perpetuenc Roger Gascon ha anunciat un concert solidari que emetrà per streaming a través de la plataforma TickÈtic a partir de les 18.30 h. Es tracta d'una idea original ja que Gascon s'haurà de multiplicar per quatre per interpretar cada tema amb els instruments i veus necessàries. El concert durarà poc més d'una hora, amb 23 temes, i ha estat enregistrat al seu estudi de Santa Perpètua, segons ha explicat Gascon. 

Les entrades es poden aconseguir a http://streaming.ticketic.org a un preu mínim de tres euros, però l'aportació pot ser de fins a 50 euros. El 40% de la recaptació serà per al Fons Cooperatiu d'Emergència Social i Sanitària, un 20% per TickÈtic i un 40% per a Roger Gascon.


Roger Gascon ha explicat que amb el confinament la baixada de feina ha estat considerable i ha estat el moment de posar fil a l'agulla a aquest projecte que ja tenia des de feia temps. Gascon ha comentat la polèmica entre els artistes que es queixaven que cada dia perdien diners però al mateix temps oferien directes gratuïts i que en conèixer TickÈtic tot va lligar.

Fotomuntatge: El perpetuenc Roger Cascon ofereix un concert solidari





0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus