hola

La Parròquia de Santa Perpètua ha informat que ja es pot assistir a Missa en els horaris de dilluns a divendres a les 11h; els dissabtes a les 19h i els diumenges a les 12:30h.

Durant la fase actual (0 avançada) i la Fase 1, l'aforament màxim serà de 60 persones mentre que a la Fase 2 serà de 120.
A partir del diumenge 31 de maig també a la capella del col·legi de la Sagrada Família oferirà missa a les 11h.

El Mossèn Mario Jurado ha explicat que ja es poden fer enterraments a la Parròquia i demanar Misses funerals, al igual que batejos i casaments. Els telèfons de contacte de la parròquia son el 699106480 o 935600110.

L'ús de la mascareta dins de la parròquia és obligatori i sempre s’haurà de respectar la distància de dos metres. A més, s’ha d’evitar tocar i besar les imatges de culte. Des de la Parròquia també es recorda que per encendre espelmes s'aconsella portar els mistos o encenedor.

El Mossèn recomana a les persones de risc o majors de 70 anys que continuïn seguint la Missa per televisió o internet i recorda que la Missa es continuarà emetent cada dia pel canal de YouTube: Parròquia de Santa Perpètua.

La Parròquia també ha informat que s'han cancel·lat totes les comunions que han afectat unes 40 famílies. A més de quatre batejos i un casament. En principi queda tot posposat fins als mesos de setembre o octubre, segons han comunicat.

Cáritas parroquial

Des de Càritas parroquial també han volgut agrair els donatius d'aliments rebuts de diverses entitats i persones particulars, particularment a l'ONG INDIGO i a l'entitat HEALTH WARRIORS. Des de l'inici de la crisi sanitària ha augmentat considerablement el nombre de persones necessitades d'aliments, principalment entre els col·lectius més vulnerables. El Mossèn Mario Jurado explica que: «Moltes d'aquestes persones encara no poden accedir a programes d'ajuda municipals i Càritas suposa moltes vegades l'única manera que tenen de rebre aliments d'una manera urgent».


Foto: Lús de la mascareta a l'església és obligatori / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus