hola


L’Hospital de Mollet no té a data d’avui cap persona ingressada en procés de Covid19, malgrat l’alta taxa d’atac que ha registrat el territori del Baix Vallès, i no hi ha hagut cap nou ingrés en els últims deu dies. Les altes acumulades sumen quasi 500 persones i, en relació a la setmana passada hi ha hagut dues defuncions. El centre mantindrà una àrea d’hospitalització preparada i aïllada en cas de que hi hagi nous ingressos en les properes setmanes. L’hospital ha destacat en un comunicat que "ja s’han reincorporat tots els professionals en aïllament degut a un procés de Covid19".

L’activitat de consultes externes, ja siguin per telèfon o presencial, i el nombre de cirurgies i exploracions programades segueix augmentant en el progressiu retorn a la normalitat, segons ha informat l'Hospital de Mollet que afegeix que l’ última setmana ja es va realitzar el 60% del volum normal d’activitat en consultes externes i quasi el 80% del volum habitual en cirurgia. El centre manté la previsió del reinici dels parts i de l’activitat obstètrica durant la Fase I del nostre territori.

Durant aquest període s’han produït també alguns canvis destinats a millorar l’atenció als pacients. Les consultes externes, la cirurgia i l’hospital de dia oftalmològic, maxil·lofacial i del dolor es traslladen al nou espai de l’FSM al carrer Vallès, situat a l’edifici de l’Hospital Sociosanitari de Mollet i al que es pot accedir pel carrer Vallès número 29, entre el carrer Sant Llorenç i el carrer Gaietà Vínzia, de Mollet. Aquest nou dispositiu inclourà doncs l’Institut Oftalmològic, l’Institut Maxil·lofacial i la Clínica del Dolor i permetrà esponjar l’espai de consultes externes, de l’hospital de dia i del bloc quirúrgic de l’Hospital de Mollet. Aquesta mesura també serà positiva en la situació actual ja que ajudarà a garantir les distàncies de seguretat entre pacients, segons explica el centre sanitari.  


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus