hola

El Centro Cultural Andaluz ha informat que la celebració de la Cruz de Mayo prevista per a aquest diumenge s'ha suspès per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta és una de les festes de l'entitat que cada any congrega moltes persones. L'any passat es van distribuir uns 300 plats del tradicional potaje al parc Municipal.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha explicat que la situació d'emergència sanitària no permet dur a terme la Cruz de Mayo, una decisió que lògicament no ha agradat a la junta de l'entitat.

Merche Expósito ha subratllat que una activitat com la Cruz de Mayo s'ha de celebrar quan toca i per això la junta no va decidir ajornar-la sinó suspendre-la fins a l'any vinent. El festival a l'aire lliure de cloenda del curs també ha quedat suspès a l'espera que passat l'estiu es pugui reprendre les activitats amb certa normalitat, segons apunta Expósito.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz ha volgut agrair la tasca de moltes de les seves sòcies que han format part del col·lectiu Mascaretes Solidàries Santa Perpètua i La Llagosta, ha enviat condol a les famílies que han perdut algun membre per aquesta pandèmia i demana que ens cuidem.

Foto: L'enitat ha decidit suspendre la Cruz de Mayo fins a l'any vinent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus