hola

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs), Kevin Romero, ha presentat al govern municipal una sèrie de mesures per reactivar el sector de la restauració al municipi. Les mesures comprenen tres propostes enfocades a que els establiments de restauració puguin sostenir la nova reobertura dels seus negocis, segons ha informat en un comunicat.

La formació proposa l'ampliació de terrasses en aquells llocs on sigui possible per espai, perquè d'aquesta manera es puguin mantenir el mateix nombre de taules. També agilitzar les llicències d'obertura de noves terrasses i ampliacions de les mateixes, a través de la simplificació de procediment de sol·licitud. I per últim, proposa també l'exempció de la totalitat de la taxa d’ocupació de la via pública corresponent a l'any 2020 que els establiments hauran de pagar per les seves respectives terrasses.

Kevin Romero afirma que "com ja havíem anunciat des Cs proposarem mesures en favor de tots els sectors econòmics de la ciutat, amb l'objectiu de salvar llocs de treball" i recorda que, tal com va anunciar en el passat Ple telemàtic de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda del passat 30 d'abril, una de les línies prioritàries de treball "ha de ser la reactivació econòmica perquè comerciants, autònoms i pimes no hagin de tancar a causa de la recessió econòmica que generarà la pandèmia".

Romero ha avançat que sol·licitaran, de cara a 2021, "la bonificació del 25% d'aquesta taxa a qui mantingui l'ocupació" i ha conclòs que "més enllà de les mesures autonòmiques o estatals, l'Ajuntament ha de posar-se a treballar conjuntament amb els sectors econòmics per salvar empreses i treballadors, perquè té capacitat per fer-ho ".

 

Foto: La formació proposa l'exempció de pagar la taxa per instal·lar terrasses / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus