hola

La Policia Local de Santa Perpètua s’ha vist obligada a denunciar 70 persones durant la primera setmana de la fase 0 de la desescalada. El dissabte 2 de maig va començar un nou període en aquest confinament per la pandèmia de la covid19 que permetia la sortida al carrer de col·lectius que havien estat tancats a casa des de l’inici com són els infants o les persones grans així com la pràctica esportiva per adults i esportistes federats.

Durant aquests primers dies el nombre de persones al carrer, per franges horàries determinades, va visibilitzar també conductes incíviques que en ser més les persones al carrer eren més que les que s’havien registrat durant el confinament. Entre el 4 i el 10 de maig, els agents locals van haver d’interposar 70 denuncies per reiteració de l’incompliment d’alguna de les mesures fixades pel Govern de l’Estat, majoritàriament el distanciament social, segons fonts policials.

El cap de la Policia Local, Xavier López, ha explicat que els primers dies es va advertir a aquelles persones que no seguien les normes i després va ser necessària la denúncia. López ha valorat que majoritàriament la ciutadania compleix amb les normes de prevenció, franges horàries i distanciament social, però que en ser moltes més les persones que surten el grup que incompleix és més nombrós.

Els problemes es donen a les hores de canvi de col·lectiu amb grups que no calculen la tornada a casa

López ha destacat que les franges horàries segons cada col·lectiu s’estan complint bé, però que els problemes es donen a les hores de canvi de col·lectiu amb alguns grups que no calculen la tornada a casa.

El cap de la Policia Local també ha subratllat que tenen localitzats grups d’adolescents que en llocs determinats no compleixen amb el distanciament social i ha confirmat que agents i informadors municipals estan a sobre d’aquest problema i que quan l’incompliment és persistent es denuncia.


Foto: Perpetuencs passejant i fent esport els primers dies de la fase 0 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus