hola

Les obres de construcció de la nova estació de ferrocarrils de la línia R8 a l’alçada de la Granja Soldevila es van reprendre la setmana passada després de l’aturada total decretada amb l’Estat d’alarma per la pandèmia sanitària. Aquest fet provocarà un retard en la finalització de les obres, originalment previstes per a aquest estiu, i en la seva posada en marxa.

Si a partir d’ara les obres segueixen al ritme que portaven abans de l’emergència sanitària, els dos mesos de retard suposarien que les obres podrien estar acabades durant la tardor. Després caldrà fer les proves de l’estació que podria estar operativa a finals d’any o principis de 2021.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, va anunciar a resposta d’una pregunta ciutadana al programa de ràdio Línia directa amb l’alcaldessa que des de Renfe apunten al mes d’octubre com el de finalització de les obres. Garcia es va aventurar a dir que cap a final d’any podria estar en funcionament l’estació de la R8. L’alcaldessa va voler recordar que durant molt de temps s’ha estat reclamant l’estació i que ara estem parlant de la finalització de les obres.


Foto: La setmana passada es van reprendre les obres de l'estació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus