hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat que tancarà al trànsit el passeig de la Florida, en el tram comprès entre les avingudes de l’Onze de Setembre i de l’Estela Ibèrica. La mesura es posa en marxa aquesta tarda i té per objectiu afavorir el distanciament social i la prevenció de contagis en aquest espai de la via pública, un dels més concorreguts del municipi. Així, els vehicles no podran circular en aquest tram del passeig entre les 18 i les 23 hores de dilluns a dissabte, mentre que diumenges i festius, l’horari s’amplia de 7 a 23 hores.

El Consistori també ha anunciat el tancament al trànsit els caps de setmana de la Rambla, en el tram comprès entre l’avinguda de mossèn Cinto Verdaguer i el carrer de Martí Costa i també el Pont Vell. Així, dissabte no es podrà circular entre les 15 i les 23 hores, i diumenges i festius, la mesura també s’amplia de 7 a 23 hores.

Els vehicles no podran circular entre les 18 i les 23 hores de dilluns a dissabte, mentre que diumenges i festius, l’horari s’amplia de 7 a 23 hores.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, ha explicat que aquesta mesura pretén evitar aglomeracions de vianants i oferir un major espai de passeig i circulació de persones i bicicletes en els dos eixos principals de passeig que més concentració de persones registren al municipi i així afavorir el distanciament social i evitar contagis.

L’edil ha assenyalat la necessitat de respectar els horaris de sortides establerts per als diferents col·lectius i ha recordat la importància de mantenir la distància de seguretat mínima de dos metres. També ha recomanat evitar aglomeracions, que es passegi sempre per la dreta per evitar encreuaments amb altres persones i no tocar mobiliari ni elements del carrer.

 

Foto: Vianants passejant pel tram on es realitzarà el tall / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus