hola

El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, ha enviat una carta als grans tenidors financers on els insta, més enllà de la normativa, a «adaptar els lloguers rebaixant preus, facilitant suspensions o condonacions durant els propers mesos, per contribuir de manera substancial a que la vulnerabilitat de les persones no es converteixi en un problema social». Sergi Hernández recorda que l’Estat d’Alarma ha provocat «danys importants en el teixit comercial, industrial i laboral en quasi tots els àmbits econòmics de la societat» i «una situació dramàtica a les unitats familiars, que viuen una reducció salarial important».

«Creiem fermament que la suspensió del pagament o rebaixes substantives en els preus de lloguer contribuiran a alleugerir l’economia de les famílies a més a més de contribuir a la recuperació econòmica, salvant el més important que són les persones», manifesta l’edil d’Habitatge que afegeix que «en realitat la gravetat de la situació hauria de facilitar la suspensió immediata a traves de una reducció dels beneficis previstos».

El regidor ha explicat que aquesta missiva suposa un primer contacte amb els grans tenidors d’habitatge previ a l’aplicació del decret de mesures urgents per garantir l’accés de l’habitatge aprovat per la Generalitat.

Hernández també ha declarat que el confinament ha posat en evidència que garantir el dret a l’habitatge digne és clau per aturar la malaltia i que ha posat de manifest un cop més la necessitat que les persones disposin d’un habitatge digne.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus