hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria de Infància i Joventut està treballlant en un programa d'oci que unifiqui el casals d’estiu municipal, el campus esportiu i altres activitats per a infants i joves.

La situació de pandèmia farà impossible la realització d'aquestes activitats tal i com es venien fent fins ara i des dels serveis municipals s'està preparant una alternativa per intentar oferir espais de lleure per a infants i joves de totes les edats. Així ho va expressar aquest dimarts l'alcaldessa de Santa Perpètua en el programa especial Línia Directa de Ràdio Santa Perpètua. Isabel Garcia va indicar que s'està esperant un comunicat de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i va avançar que les informacions que arriben apunten a grups com a màxim de 8 infants. És per això que l'oferta s'haurà d'adaptar a les noves condicions sanitàries.

L'alcaldessa ha anunciat que la proposta de casals d’estiu tindrà un format "que tindrà poc a veure amb el que coneixem fins al moment".


Foto: Una nena juga a la plaça de la Vila amb el seu patinet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus