hola

Voluntaris de Protecció Civil i informadors municipals distribuiran aquest dies a Santa Perpètua unes 5.000 mascaretes per accedir al transport públic. Les unitats, que ha rebut l’Ajuntament per part de l’Estat, es distribuiran principalment a les parades del transport públic del Pont Vell i de Can Folguera, a la parada de Renfe de la Florida (R3) i entre els usuaris del bus urbà. El cap de la Policia Local, Xavi López, ha explicat que en el dia d’ahir la majoria dels usuaris ja arribaven, però, protegits des de casa, conscienciats de la mesura imposada des del govern central que obliga a dur mascareta per accedir al transport públic.

Ahir , primer dia de l’entrada en vigor de l’obligatorietat de portar mascareta al transport públic, la Policia Local va realitzar un dispositiu especial per distribuir aquestes unitats entre els usuaris del transport. El cap del servei Xavi López ha destacat el comportament cívic dels usuaris ja que la gran majoria ja la portava des de casa.

Xavi López ha explicat que s’han rebut un total de 5.000 mascaretes que es distribuiran fins esgotar existències en les parades del transport i en d’altres espais públics. Ha valorat positivament la primera jornada d’entrada en vigor de portar mascareta per accedir al transport públic, però ha recordat que aquest dies encara es reduïda la presència d’usuaris en el transport.

El cap de la Policia ha explicat que en horari de matí i tarda es distribuiran mascaretes en aquelles parades de transport on s’ha detectat major número d’usuaris que es correspon a les parades del Pont Vell i Can Folguera, situades a l’avinguda de Jacint Verdaguer i a l’estació de tren de la Florida.


Foto: Des d’aquest dilluns és obligatori portar mascareta per accedir al transport públic/ L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus