hola

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua insisteix i demana a la ciutadania que no deixi roba ni sabates en la bústia del Rober de Càritas fins que no torni a obrir.

Malgrat que s’ha penjat un cartell on es sol·licita a la població que no deixi la roba, alguns ciutadans fan cas omís a la petició i ho deixa a la vorera, el que origina un problema de salut pública. Aquesta petició també es fa extensible als contenidors que l’ong Humana té a Santa Perpètua.
A mitjans del mes d’abril la regidoria ja va fer una petició en aquest sentit i ara ha tornat a fer una nova crida ja que s’ha detectat que la ciutadania amb l’arribada de la calor ha fet el canvi d’armari i s’ha desfet de la roba d’hivern i deixa aquestes bosses a la vorera del Rober de Càritas.

Serveis Socials ha tornat a detectar un augment de roba al voltant d'aquest espai i ha fet una crida per tal que la ciutadania que disposi de roba per donar a Càritas la guardi a casa mentre duri el confinament ja que la bústia està tancada.

La Regidoria de Serveis Socials prega que aquestes bosses amb la roba es guardin a casa fins que torni la normalitat.

Foto: Rober de Càritats / Serveis Socials 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus