hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha publicat aquest dissabte 2 de maig un Ban municipal amb les mesures que cal tenir en compte en les sortides controlades per passejar i practicar exercici dins del terme municipal, autoritzades des de la jornada d’avui.

El Ban detalla que les persones majors de 14 anys poden passejar dins del nucli urbà un cop al dia i sense allunyar-se més d’un quilòmetre del domicili entre les 6 i les 10 del matí i les 20 i les 23 hores. En el cas de les persones de més de 70 anys o que hagin de sortir acompanyades per necessitat, l’horari establert és de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores. També recorda que cal respectar una distància de seguretat mínima de dos metres i recomana que es passegi sempre per la dreta per evitar encreuaments amb altres persones.

Pel que fa a l’activitat física, recorda els mateixos horaris del passeig i recorda que els equipaments esportius i els aparells per fer activitat física a l’espai públic estan tancats. El document també assenyala que no es pot utilitzar cap vehicle a motor per accedir a qualsevol lloc per fer exercici i que cal evitar les aturades i limitar-les a les que siguin absolutament imprescindibles.

El document també detalla que l’horari de sortida dels menors de 14 anys ha canviat i que des d’avui serà de 12 a 19 hores.

Per últim, el Ban recorda que cal seguir respectant les mesures sanitàries, especialment no sortir si es tenen símptomes compatibles amb la Covid-19, evitar les aglomeracions i ser prudents per evitar lesions en la pràctica de qualsevol activitat física.

«L'únic remei que tenim de moment contra l'epidèmia és aquest exercici col·lectiu de solidaritat que són el confinament i les mesures per prevenir contagis. Seguim practicant també aquest exercici, quan fem les sortides controlades. Comptem amb vosaltres», clou el Ban.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus