hola

L’Espai de fabricació digital de l’Ajuntament de Santa Perpètua SPMaker continua amb la producció d’elements de protecció per al personal sanitari i ja ha lliurat un centenar de suport de viseres per a protecció facil, a més de una trentena d’elements obre-portes, una quarantena de suports per a mascaretes i una vintena de protectors de viseres. Des de l’inici de la pandèmia, aquest espai municipal s’ha dedicat íntegrament a la fabricació d’aquests tipus d’elements amb la col·laboració de CIM-UPC. Els treballs es van iniciar el 30 de març.

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda havia lliurat 98 suports de viseres de protecció facial a l’organització Coronavirusmakers per atendre les peticions de recursos de protecció de personal sanitari i d’atenció a les persones en centres d’atenció primària, personal d’ambulàncies, o llars d’avis, entre d’altres.

D’altra banda l’Espai de fabricació digital SPMakers també ha distribuït 32 elements obre-portes de protecció. Fins ara s’han distribuït sis al CAP, 14 a la Residència El Jardí i 12 a la Residència La Florida.

Spmakers també ha distribuït ja 37 suports per mascaretes que ha donat al CAP Santa Perpètua (20), Residència El Jardi (8), Residència La Florida (7) i la Regidoria de Salut (2). Per últim, ha donat 21 protectors de viseres complertes que s’han distribuit vuit en cada residència i cinc a Mogoda Serveis. Aquestes dades de donacions i fabricació corresponen fins al 23 d’abril

Coronavirusmakers és una comunitat formada per professionals de diferents sectors constituïda per professionals procedents de l’enginyeria, el disseny, l’àmbit sanitari i el científic que s’han organitzat per fabricar, muntar i distribuir als centres sanitaris les viseres i d’altres elements de protecció i prevenció de contagis per COVID19.

L’espai de fabricació digital SPMakers està ubicat a la planta baixa de l’edifici del CREVE i disposa de dues impressores Prusa I3 Mk3, una BCN3D SIGMA R19 i una BCN3D SIGMAX R19 amb capacitat d’imprimir quatre viseres en menys de 5 hores, segons han informat des del Servei de Desenvolupament Local. També fabrica els elements obre portes, uns suports de molt fàcil muntatge amb brides que es col·loquen als panys de les portes de manera que es poden obrir amb l’avantbraç evitant tocar amb les mans.


Foto; Material elaborat en l'Espai SPMakers / Desenvolupament Local 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus