hola

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua no podrà celebrar l’Aplec aquest cap de setmana, primer del mes de maig, com ho ha fet al llarg de la història per culpa de l’emergència sanitària. L’entitat, a l’inici de l’estat d’alarma, ja va prendre una decisió i l’Aplec es va ajornar al 13 de setembre data prevista per l’Aplec de Santiga.

La junta de l’Agrupació Sardanista va pensar que podia ser una solució a una situació excepcional ja que dues de les tres cobles de l’Aplec repeteixen a l’Aplec de Santiga, la Jovenívola de Sabadell i la Sant Jordi, i només faltava lligar la nova data amb la Cobla Marinada. Finalment, aquesta opció va ser possible i com anuncia la presidenta de l’Agrupació Sardanista l’Aplec se celebrarà el 13 de setembre.

La vigília de l’Aplec ha quedat anul·lada. Mercè Alsina ha detallat que el 13 de setembre la missa del sardanista es farà a l’església de Santiga i les dues peces sortint de l’església, a la plaça de Santiga i la resta d’activitats de l’Aplec com és habitual al bosc de la Torre. L’Agrupació Sardanista ha volgut compensar a l’associació d’Amics de Santiga que es quedarà sense Aplec enguany amb un concert de la Cobla Sant Jordi en el marc dels Concerts de Tardor que programa l’entitat. El concert està previst per al 14 de novembre al Teatre del Centre Parroquial.

La presidenta de l’Agrupació Sardanista ha lamentat profundament tots aquests canvis i espera que la crisi sanitària finalitzi i permeti realitzar l’Aplec al setembre i també l’escola de sardanes i l’audició del mes de juliol.


L’Aplec de la sardana ha quedat ajornat fins al 13 de setembre, data en la qual estava previst celebrar l’Aplec de Santiga. L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua espera que es pugui desenvolupar al setembre amb normalitat però tot dependrà de l’evolució de la pandèmia i de les normes sanitàries que siguin vigents en aquell moment.


Foto: El bosc de la Torre durant l'edició de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus