hola

 

L'alumnat i professorat de l'EMA ha volgut celebrar el Dia Internacional de la dansa des del confinament però amb la ciutadania i per això ha publicat al Facebook de l'Escola Municipal de les Arts un seguit de vídeos amb diverses coreografies.

El projecte es va iniciar després de les vacances de Setmana Santa i es va convidar a tot l'alumnat de dansa a participar i una seixantena de ballarines i ballarins van acceptar la proposta. Des de l'EMA expliquen que després de pensar diferents idees i creacions van realitzar les coreografies Can't stop the feeling, amb una barreja de tots els grups; I can't go on without you, de grups de dansa barrejats; Works for percurssion, de Contempo i Tot anirà bé de Rainbow.

L'edició dels vídeos que s'han publicat per celebrar el Dia Internacional de la dansa ha estat feina del professorat, que està en contacte setmanal amb el seu alumnat.

Des de l'EMA destaquen la tasca que està realitzant el professorat que «a banda del seguiment amb l'alumnat està molt actiu en quan a formació i noves tecnologies per aquests nous temps que ens està tocant viure, amb la voluntat d'estar al costat de tothom, compartir, estar connectats amb tothom a través de l'art». 

 

Foto: un dels moments de la coreografia per al DID / EMA

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus