hola

L’Hospital de Mollet segueix mantenint l’estabilitat d’ingressos per Covid-19, segons ha informat aquest migdia en un comunicat de premsa. A data d’avui, hi ha ingressades al centre de referència de Santa Perpètua un total de 51 persones amb coronavirus i les altes acumulades sumen quasi 480 persones. Les defuncions des de l’inici de la pandèmia han estat 87.

«Aquest fet ens ha permès mantenir la prudent reprogramació d’algunes consultes externes i gabinets per a pacients preferents que es va anunciar la setmana passada», ha informat el centre sanitari que afegeix que «a tots aquests pacients se’ls realitza un control previ a l’accés a l’hospital que consta de tres punts: control de simptomatologia (tos i febre), control de contactes estrets i que portin una mascareta quirúrgica de la farmàcia en el moment d’accedir a l’hospital».

Les darreres dades facilitades per l’Hospital el dia 23 d’abril apuntaven que hi havia ingressades 59 persones i s’havien registrat 84 defuncions.

L'Hospital de Mollet és el centre de referència de les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda, amb una població aproximada de 150.000 habitants.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus