hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua celebrarà demà dijous la sessió ordinària del Ple de la Corporació Local i reprendrà així les reunions del plenari després de la seva suspensió amb motiu del decret de l’Estat d’alarma. La situació d’emergència sanitària ha canviat l’escenari del Ple que no es farà a la Sala de Plens, sinó de manera telemàtica amb tots els regidors connectats des de casa seva. Serà el primer Ple telemàtic de la història de l’Ajuntament de Santa Perpètua. D’aquesta manera també s’han celebrat les comissions informatives i les juntes de portaveus dels grups municipals.

El programa de videoconferències que s’utilitzarà és jittsi i s’emetrà a través del servidor de Localret. Aquestes eines permetran que el Ple es pugui celebrar amb garanties, tal i com es va comprovar en una prova realitzada aquest dimarts. La novetat és que la sessió serà retransmesa en directe a través del canal youtube de l’Ajuntament ComunicacióSPM. També, com és habitual, es podrà seguir a través de Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online a radio.staperpetua.org i al facebook de l’emissora municipal.

La sessió plenària del mes d’abril està programada per aquest dijous 30, a les 19 hores. Serà la primera vegada que el Ple es reuneixi de manera telemàtica.

 

Foto: proves de preparació del ple / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus