hola

 

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha demanat «màxima precaució i civisme» a la ciutadania amb motiu de l'autorització de sortida des de diumenge als infants menors de catorze anys. La primera edil ha assenyalat que «les properes fases de relaxació del confinament i desescalada depenen del nostre compromís cívic i comunitari».

Al darrer article del seu blog, Isabel Garcia ha felicitat «als nostres infants i les seves famílies per lo bé que ho han fet en aquestes condicions tan difícils». Malgrat tot, Isabel Garcia ha destacat que «no podem relaxar-nos i hem de ser conscients que cada nova fase requereix de la nostra màxima cura i prudència» i ha recordat que cal que les accions sanitàries de control de la pandèmia estiguin «acompanyades del nostre civisme, compromís i sentit comú per continuar guanyant la partida a la pandèmia».

Del nostre compartament individual i col·lectiu depèn que no donem ni un pas enrere

L'alcaldessa ha detallat que les primeres sortides amb infants han estat positives de forma generalitzada al nostre municipi, però també ha destacat que hi ha hagut persones que no ho han fet bé. «Del nostre comportament individual i col·lectiu depèn que no donem ni un pas enrere, que no perdem tot el que hem guanyat fins al moment», ha assenyalat. Isabel Garcia ha insistit que cal continuar «respectant els consells sanitaris de protecció, mantenir les distàncies socials en els nostres desplaçaments i d'higiene, evitant desplaçament innecessaris i tenint cura de les persones estimades i l'entorn comunitari».

La primera edil ha recordat que la Policia Local i Protecció Civil estan desenvolupant tasques informatives «per ajudar-nos a conèixer i respectar les noves normes en la mobilitat i els desplaçaments» i ha demanat que la ciutadania col·labori en aquesta tasca.

 

Foto: Famílies respectant les distàncies de seguretat  en el seu desconfinament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus