hola

Sis comerços del municipi han iniciat aquest dissabte la distribució gratuïta de mascaretes infantils, per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, cosides per Mascaretes solidàries Santa Perpètua, segons ha anunciat avui aquest grup de voluntariat perpetuenc, coincidint amb l’autorització de sortides per als menors de catorze anys a partir de demà diumenge 26 d’abril.

Són establiments distribuïdors de les mascaretes infantils els forns de Pa Artesà situats a la Rambla (Centre Vila) i al carrer de Pablo Picasso i a l’avinguda de Barcelona (Can Folguera); el supermercat Bon Preu (Mas Costa); el forn de pa Maika (Can Taió); i la Farmàcia Rico (La Florida), segons ha anunciat el grup solidari.

Per la seva banda, l’Ajuntament ha manifestat que en funció de les existències i d’acord amb el grup de voluntariat, s’obrirà a partir de dilluns algun equipament municipal per poder-ne contribuir al subministre d’aquestes mascaretes juntament amb els comerços que actualment les distribueixen. El Consistori ha detallat que informarà detalladament de l’equipament i els horaris de recollida.

Aquesta xarxa de cosidores perpetuenques té previst distribuir unes 3.500 unitats, que es realitzen gràcies a l’aportació de roba i gomes de l’empresa Baby Nit, situada al polígon Can Bernades Subirà de Santa Perpètua.

Les mascaretes són de roba i s’han de rentar abans de fer-les servir i després de cada ús a una temperatura de 60 graus i seguir les recomanacions d’ús: no agafar-les per la part de davant ni per dins i rentar-se les mans abans i després d’utilitzar-les.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus