hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha publicat un ban amb motiu de l’autorització per part del govern de l’Estat de les sortides a partir de diumenge dels infants menors de catorze anys, que podran sortir al carrer acompanyats per un adult per córrer, saltar i fer exercici sense allunyar-se més d’un quilòmetre de casa, sempre respectant la distància física aconsellada per les autoritats sanitàries. En el ban, la primera edil reitera el seu agraïment a a tots els infants i als pares i mares, la col·laboració dels quals «és imprescindible per garantir el gaudi i esbarjo dels infants de Santa Perpètua de Mogoda i, alhora, mantenir el compromís col·lectiu en la lluita per aturar la pandèmia». L’alcaldessa assenyala que les sortides s’han de fer «d'una manera responsable i acurada, doncs l'epidèmia és encara entre nosaltres i hem de seguir vigilant per evitar nous contagis» i afegeix que «mitjançant aquest ban us dono les mesures i consells que cal seguir perquè, a partir d’aquest diumenge 26 d’abril, les sortides al carrer se segueixin fent de forma segura».

L’alcaldessa també ha explicat que efectius de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Perpètua es desplegaran a partir d’aquest diumenge 26 d’abril pels carrers del municipi per realitzar tasques d’informació en relació al desconfinament dels menors. Isabel Garcia ha agraït la feina que realitza aquesta entitat de voluntariat del nostre municipi

D’acord a l’autorització de l’Estat, les sortides dels menors de 14 anys han de ser un cop al dia durant una hora, entre les 9 i les 21 hores, a una distància màxima d’un quilòmetre del domicili. El Consistori assenyala que no se surti si es tenen símptomes o un es troba malament, aconsella evitar les hores punta si és possible i recomana l’ús de mascaretes per als infants majors de tres anys, si bé no és obligatori. També recorda que, d’acord a la normativa, un adult por sortir amb un màxim de tres infants amb els que convisqui i que no es pot accedir a parts infantils, zones lúdiques i esportives ni fer ús de les fonts que continuen tancades per la seguretat de tothom. També que els nens i nenes poden sortir amb patinets, bicicletes, pilotes i joguines però que no les poden compartir amb altres famílies. En arribar a casa, s’aconsella seguir totes les mesures d’higiene recomanades com rentar-se les mans amb aigua i sabó i canviar de roba.

Per últim, l’Ajuntament reitera l’agraïment a infants, joves, mares i pares per quedar-se a casa i respectar les normes d’higiene, de confinament i de sortida al carrer perquè és la manera de cuidar-nos i de cuidar els altres.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus