hola

 

L'Escola Tabor ha volgut compartir la llegenda de Sant Jordi en aquesta diada. Per això, han fet una gravació que han volgut compartir amb el seu alumnat i amb la ciutadania de Santa Perpètua. 

La situació actual de confinament a casa a causa de la pandèmia de la Covid19 ha fet que les escoles modifiquin i adaptin les seves activitats. "No podem anar a l’escola però seguim fent escola, no podem jugar amb els amics però ens veiem per teleconferències, no veiem els mestres i professors però els escoltem pels espais de comunicació, no podem gaudir de la festa de Sant Jordi, però..." indiquen des del centre. 

No ens hem volgut quedar sense llegenda i ens hem gravat explicant la història

Segons explica l'Escola Tabor, la festa de Sant Jordi té tradicionalment molta importància amb la celebració de jocs florals, una obra de teatre, concursos de dibuix i escultura, teatre llegit, poemes visuals, presentació de la publicació, tallers de la tarda, lectura en parelles... que ara amb la nova situació s'ha hagut de canviar. "Tot i que l'haurem de celebrar des de casa, no ens hem volgut quedar sense la llegenda. I ens hem gravat. Cada membre del personal de l'escola ens ofereix un fragment de la història que acaba sent la narració que no haurem pogut fer a les aules", han explicat des de l'Escola Tabor. 

Podeu veure la història a continuació:

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus