hola

Els voluntaris i voluntàries del grup Mascaretes solidàries que estan cosint mascaretes des de fa setmanes han informat que s’han lliurat un total de 500 mascaretes a diferents serveis municipals de Santa Perpètua els darrers dies. Les mascaretes, que s’han fet amb material d’Obrim magatzem, han estat repartides entre el voluntariat de la Xarxa de suport mutu i a la gent gran que se li fa el voluntariat, serveis socials, Mogoda serveis i a la Policia Local i Brigades.

Abans d’aquesta distribució ja s’havien repartit a nivell local un total de 2.500 mascaretes gràcies al material donat per diferents persones i entitats. Les proteccions s’han fet arribar en funció de les necessitats dels veïns, a comerços i a particulars.

El grup continua cosint mascaretes per lliurar a la població de Santa Perpètua. Aquestes mascaretes són de tela i s’han de rentar abans de fer-la servir i després de cada ús a 60 graus i fer servir les recomanacions d’ús: no agafar-es per la part de davant ni per dins, rentar-se les mans abans i després d’utilitzar-les.

 

Una de les primeres distribucions de mascaretes a nivell local de Mascaretes solidàries / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus