hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha habilitat un formulari en línia com a mesura excepcional per simplificar a les persones que cerquen feina els tràmits d’inscripció i/o actualització de dades a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Aquest tràmit excepcional es mantindrà obert durant la vigència de l’estat d’alarma. Un cop finalitzat, la persona podrà ser requerida per facilitar la informació i/o documentació necessària per completar la seva inscripció presencial o en línia, amb l’objectiu de millorar les seves opcions de trobar feina a través d’aquest servei municipal.

Pel que fa a les empreses que ho requereixin, també poden continuar realitzant les seves peticions per correu electrònic o bé a través del Formulari de sol·licitud de personal disponible en aquest web municipal.

Les inscripcions presencials a la Borsa de Treball que habitualment es tramiten al Centre de Desenvolupament Local van quedar suspeses amb motiu de l'Estat d'Alarma i la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, tot i que el personal d’aquest Servei continua amb la gestió d’ofertes a Xaloc de manera no presencial. Així, la Regidoria ha explicat que l’equip tècnic atén les sol·licituds i consultes de la ciutadania i de les empreses en cerca de personal a través dels correus electrònics insercio@staperpetua.cat (Orientació i inserció laboral i Borsa de Treball) i borsatreball@staperpetua.cat (Serveis a les empreses, Borsa de Treball).

La Borsa de Treball de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda és un servei que treballa per a posar en contacte les persones que cerquen feina i la demanda de les empreses, dins del marc de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) de la Diputació de Barcelona.



FORMULARI D’INSCRIPCIÓ DE DEMANDA D’OCUPACIÓ COVID-19
Tràmit excepcional inscripció com a demandant d’ocupació (català)
Tràmite excepcional inscripción como demandante de ocupación (castellano)


Foto: Imatge d'arxiu del taulell d'anuncis de Desenvolupament Local / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus