hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua va reiniciar dimarts els treballs de jardineria arreu de la població. Des del Consistori s’ha assenyalat que mentre duri l’emergència sanitària només es duran a terme les tasques mínimes i indispensables per garantir la seguretat i la neteja de l’entorn urbà, respectant sempre les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries.

En aquest sentit, l’Àrea del Territori ha detallat que aquestes actuacions estan orientades a facilitar les tasques de neteja viària que efectua l’empresa municipal Mogoda Serveis i a reduir els riscos d’incendis per acumulació de massa forestal i arbustiva seca.

Així, durant aquesta setmana, quatre efectius de les brigades municipals estan actuant al passeig de la Florida i les avingudes de Barcelona, Quatre i de mossèn Jacint Verdaguer.

La previsió municipal és que la setmana vinent, dos equips es dediquin a la jardineria de la zona de l’avinguda de l’Estela Ibèrica i els carrers de Miralpeix i de Font dels Joncs, mentre que la darrera setmana d’aquest mes d’abril, s’actuarà al carrer de Salvador Espriu i voltants.


Foto: Passeig de la Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus