hola

L'Hospital de Mollet, el centre hospitalari de referència de Santa Perpètua, compta aquesta setmana amb 72 persones ingressades per coronavirus i suma ja 400 altes i 76 defuncions.

El centre ha informat que la setmana passada es va iniciar «una nova etapa d’estabilitat que s’ha mantingut constant i durant la qual s’ha apreciat un decreixement sostingut dels ingressos per Covid19 fins a 76 a data d’avui». El centre informa que aquesta situació «està permetent normalitzar de forma progressiva la capacitat hospitalària i desocupar els espais extres habilitats en el Pla de Contingència.

L’Hospital de Mollet destaca, en un comunicat, que en la darrera setmana han augmentat les altes passant de 314 a 400 i que el nombre de defuncions acumulades des de l’inici de l’epidèmia han estat 76, només quatre més que la setmana passada. La Unitat de Crítics per la seva part s’ha mantingut estable i per sota de la seva capacitat, seguint la mateixa tendència de decreixement que els ingressos totals.

El centre explica que la propera setmana "permetrà determinar si aquesta tendència serà sostinguda en el temps". Malgrat això, l’Hospital de Mollet mantindrà durant un temps la flexibilització de la capacitat d’hospitalització per si de cas es detecta algun rebrot en el nombre de persones contagiades. El centre incideix que «ara més que mai és important mantenir el màxim les mesures de prevenció i confinament definides pel govern i el Departament de Salut».

Santa Perpètua frega el centenar de casos positius

D’altra banda, segons dades del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a dia d’avui a Santa Perpètua s’han fet 253 test de coronavirus, dels quals han donat positius 98 i negatius un total de 155. La xifra representa que un 38,7% dels test realitzats han donat positiu.


Foto: Personal sanitari a les portes de l'Hospital de Mollet rebent la felicitació de les forces de seguretat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus