hola

L’empresa Bdtrans, del Grup Barcelonesa, situada al polígon industrial Can Vinyals, ha donat a l’empresa municipal Mogoda Serveis mil litres d’hipoclorit sòdic (lleixiu) per a la desinfecció de la ciutat.

El gerent de l’empresa municipal Mogoda Serveis, Jaume Garcia, s’ha mostrat molt agraït per la cessió que es portarà a terme en dues fases. L’empresa ja ha donat cinc-cent litres, i posteriorment, farà una altra donació amb la mateixa quantitat. Garcia ha explicat que aquesta donació «ens ha anat molt bé ja que gastem molt en aquests dies» i a més ha destacat que l’hipoclorit sòdic donat és d’una alta concentració .

El gerent també ha recordat que per netejar i desinfectar carrers una altra empresa perpetuenca Cisternes Germans Navarro va cedir un camió cisterna amb una capacitat de 26.000 litres.

Jaume Garcia ha explicat que s’actua en tots els barris de Santa Perpètua i «intentem arribar a tot arreu» en la desinfecció de carrers, malgrat que algunes vies de la localitat són estretes. Ha afegit que allà on el camió no pot arribar utilitzen vehicles lleugers per anar fent neteja i desinfecció.

Foto: Personal de Mogoda Serveis amb el material donat per BDtrans /  Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus