hola

El transport urbà de Santa Perpètua i el transport urbà public a l’Àrea de Barcelona restitueix el pagament a partir de la mitjanit.

La mesura de gratuïtat aplicada entre els dies 2 i 9 d’abril ha coincidit amb la restricció excepcional de la mobilitat derivada de l’aturada de tots els sectors econòmics que fossin serveis no essencials. «Es tractava de posar la xarxa a disposició d’aquelles persones dedicades a serveis essencials i autoritzades a desplaçar-se, quelcom que, durant aquests dies, els cossos de seguretat han contribuït a garantir», ha explicat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en un comunicat.

El bus urbà de Santa Perpètua circula amb els horaris del mes d’agost durant l’Estat d’alarma, de manera que no circula caps de setmana ni festius, i restituirà el pagament a partir del proper dimarts 14 d’abril.

L’ATM també recorda a totes les persones usuàries que han fet ús del transport públic entre el 2 i el 9 d’abril que guardin qualsevol abonament de transport la validesa del qual estigués en marxa durant aquest interval de vuit dies.

Foto: El bus urbà de Santa Perpètua per l'avinguda Tres / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus