hola

Diploma de Shemir artesanal / Shemir artesanal

 

La Sherezade i la Mireia son dues perpetuenques que des de pocs dies després de l'inici del confinament van començar a enviar als infants de Santa Perpètua uns diplomes especials Queda't a casa. La iniciativa es va donar a conèixer a través del compte Instagram Shemir_artesanal, que també és una botiga en línia. De manera gratuïta, aquestes perpetuenques elaboren uns diplomes personalitzats amb el nom de l'infant i el següent missatge: «Per ser tant valent en aquest estat d'alarma, per comportar-te tant bé i mai perdre el somriure que et fa brillar».

Envien el diploma de manera gratuïta a nens i nenes de Santa Perpètua

Per tal de demanar aquest diploma, aquells interessats han de seguir el comte @shemir_artesanal, deixar un missatge al post en qüestió nomenat un altre usuari i contactar amb elles per missatge privat demanant un diploma.

Aquest és el missatge que la Sherezade i la Mireia ens deixen de la seva Història del confinament:

Hem creat aquesta iniciativa per als nostres petits campions. Perquè, tot i no poder estar amb els seus familiars i amics, ir a l'escola o jugar al parc, ens estan donant una gran lliçó amb el seu esforç i comprensió. No perden l'alegria i somriuen donant un gran suport a tots els pares i mares i també avis en aquests moments difícils. Per tot això molt més, s'ho mereixen tot i volem donar-lis aquest diploma. Perquè #Joemquedoacasa

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus