hola

Una de les pinces pintades pel projecte / Pinta la pinça


"Hola, sóc en Jordi, el pare de l'Arlet. Us escric perquè feu un cop d'ull al projecte #pintalapinca que ha ideat l'Arlet. 

L'avi de l'Arlet, en Joan, va morir fa uns dies a causa del Covid-19. Això va suposar molta tristesa per a ella i la resta de gent que el coneixíem, tant per la pèrdua, com per la situació que impedia fer un comiat com es mereixia, i inclús per la impossibilitat de veure a la mama i a la iaia durant 15 dies perquè havien d'estar en quarantena. Ara també tenim a la iaia Isabel ingressada a l'Hospital de Vic, esperem que evolucioni bé perquè està molt trista.

Els primers dies, per intentar pensar menys en l'avi no paràvem de fer coses, i en una d'aquestes activitats l'Arlet va pintar pinces de fusta d'estendre roba, i jo li vaig dir que eren molt maques. La seva resposta va ser “Papa, podríem fer una botiga i vendre-les. I els diners que fem els donem als hospitals”. Em va encantar que pensés en ajudar. I jo l'havia d'ajudar a ella a fer això realitat.

I entre l'Arlet i jo vam pensar que demanaríem a nens i adults que pintessin pinces de fusta i ens enviessin les fotos, i les penjaríem a Instagram. I que buscaríem alguna empresa o particular, que es comprometés en fer una donació en euros a la Fundació Lluita contra la Sida que està fent una gran investigació en la lluita contra el coronavirus. #joemcorono

Un seguidor, un euro. Tan fàcil i tan difícil com això

La forma per aconseguir això seria, per cada seguidor que tingués el perfil, aquesta empresa o particular aportaria 1€. És a dir, 245 seguidors, 245€ per la Fundació. O 36.712 seguidors, 36.712€ per la Fundació. Tan fàcil i tan difícil com això.

Ara engeguem el projecte, sense tenir aquest mecenes, i tot i que hem començat a fer contactes necessitem el compromís. Però de moment llencem el projecte, per què, qui sap si potser algú el coneix i és la persona que necessitem per col·laborar econòmicament i poder tenir com abans millor una solució contra aquest virus.

No us demanem diners, només que compartiu aquest missatge, que ens envieu fotos creatives de les vostres pinces i sobretot que seguiu el perfil d'Instagram @pintalapinca , perquè com més siguem, més ajudarem.

Gràcies, salut i força

Amb aquest missatge el Jordi i l'Arlet iniciaven no fa ni una setmana un projecte que hores d'ara ja ha tingut una gran acceptació. En memòria de l'avi de l'Arlet, el Joan, el compte Instagram del que parlen te 19.300 seguidors i les imatges de pinces pintades per a la investigació del coronavirus van en augment dia a dia. Aquesta família perpeteunca en rep milers de fotos cada dia i el seu nombre de seguidors va en augment. Encara no han aconseguit el seu objectiu, trobar una empresa patrocinadora que canviï aquest seguidors per euros. Tot i això, no perden l'esperança i aportar el seu granet de sorra en aquests difícils moments.

Mireu el vídeo de presentació del projecte que han fet el Jordi i l'Arlet

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus