hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha donat 39 viseres de protecció facial a l’organització Coronavirusmakers, que atendran les peticions de recursos de protecció de personal sanitari i d’atenció a les persones en centres d’atenció primària, personal d’ambulàncies, llars d’avis, etc. La producció es va iniciar dilluns 30 de març a l’espai de fabricació municipal SPMakers i compta amb la col·laboració de CIM-UPC.

L’acció s’emmarca en la iniciativa Coronavirusmakers, destinada a la producció massiva de viseres per a pantalles de protecció facial aprovades per Cat Salut. Aquesta és una comunitat formada per professionals de diferents sectors constituïda per professionals procedents de l’enginyeria, el disseny, l’àmbit sanitari i el científic que s’han organitzat per fabricar, muntar i distribuir als centres sanitaris les viseres i d’altres elements de protecció i prevenció de contagis per COVID19.

L’espai de fabricació digital SPMakers està ubicat a la planta baixa de l’edifici del CREVE i disposa de dues impressores Prusa I3 Mk3, una BCN3D SIGMA R19 i una BCN3D SIGMAX R19 amb capacitat d’imprimir quatre viseres en menys de 5 hores, segons han informat des del Servei de Desenvolupament Local.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus